Inici

Notícies

Participació en el pacte nacional de la Iniciativa per a la Reforma Horària

22 març 2017

La directora general de l'Associació Salut i Família, la Dra. Elvira Méndez serà a la presentació de les "Conclusions de les Taules Quadrangulars. Bases per a un Pacte Nacional per a la Reforma Horària" el proper 31 de març (de 9 a 11:00 ).

Propera publicació de la memòria d'activitats 2016 de l'Associació Salut i Família

27 febrer 2017

L'Associació Salut i Família ultima la memòria d'activitats corresponent a l'exercici 2016, en ella es faran constar l'evolució i resultats de tots els projectes de l'entitat en les cinc àrees d'actuació: Maternitat a risc, suport a dones i famílies vulnerables, immigració i salut, prevenció en violència de gènere i

Nou programa 'Multicultura'

27 febrer 2017

L'Associació Salut i Família promou un Programa transversal d'accés als béns culturals i coneixement dels barris de Barcelona dirigit a les dones i famílies vulnerables o en risc d'exclusió social de tots els orígens.

Publicacions de les memòries dels programes Brúixola i d'Atenció a la Maternitat a Risc del 2016

14 març 2017

L'Associació Salut i Família ja ha enllestit les memòries d'activiats dels programes Brúixola (de suport a les dones de tots els orígens i nivells sòcioeconòmic) i del 

L'Associació Salut i Família amb el #8Març

1 març 2017

Al Dia Internacional de les Dones s’afirmen els drets de les dones de tots els orígens a la igualtat de tracte i al reconeixement en tots els àmbits de la vida i al respecte a la seva dignitat i integritat com a éssers humans complerts.