Inici

Notícies

Nou projecte 'Finestres de la ment'

13 febrer 2017

L'Associació Salut i Família inicia les primeres reunions amb els socis del projecte 'Finestres de la ment', un projecte col·laboratiu adreçat a combatre l'estigma i la discriminació cap a les persones amb trastorns mentals a la Xarxa de Serveis de Salut generals.

Formació per a secretaries dels Bancs del Temps. Nivell II 'Intercanviant experiències'

13 febrer 2017

La xarxa dels Bancs del Temps organitza el taller d'intercanvi d'experiències, una formació de segon nivell per a les secretaries. Aquest esdeveniment serà el dissabte 18 de març de 10 a 14h a la seu de l'Associació Salut i Família, C/Via Laietana, 40.

Sortides a l'Auditori amb la Xarxa dels Bancs del Temps

1 febrer 2017

La xarxa dels Bancs del Temps de l'Associació Salut i Família programa pel primer trimestre de 2017 dues sortides a l'Auditori de Barcelona.

L'Associació Salut i Família a la Propera taula quadrangular de la Reforma Horària

10 gener 2017

La Directora General de l'Associació Salut i Família, la Dra. Elvira Méndez coordinarà la setena taula quadrangular de la Iniciativa de la Reforma Horària, corresponent a 'Cultura i Oci', en l'àmbit de les associacions, que serà el 27de febrer.

Reforç per als Grups de Suport i enfortiment a la Maternitat a l'any 2017

21 desembre 2016

Durant el proper any 2017 es disposarà de finançament procedent del Fons Europeu per a l'Asil, Migració i Integració. Això permetrà redoblar els esforços de captació de mares de tots els orígens en situació de vulnerabilitat.