Inici

Notícies

Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones

21 novembre 2017
Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones

La violència masclista envers les dones malauradament continua essent una pràctica social força estesa a Catalunya com ho testimonien el nombre constant de dones assassinades, ferides, humiliades o violades a mans de les seves parelles, dels seus familiars i/o d’estranys.

Vídeo de divulgació del programa MADRES ENTRE DOS CULTURAS

11 novembre 2017

L'Associació publica el vídeo de divulgació del programa MADRES ENTRE DOS CULTURAS on pot observar-se la participació multicultural de les mares i els principals beneficis que n'obtenen.

Jornada Madres entre dos culturas 28/XI

10 novembre 2017

La Asociación Salud y Familia organiza la Jornada 'Madres entre dos culturas', en la que se contempla un intercambio de experiencias entre diferentes colectivos de mujeres y un debate sobre la participación de mujeres inmigrantes y autóctonas procedentes de diferentes sectores sociales, culturales y ocupacionales

Taller de Sensibilització: Drets en el Treball i Integració Social i Empleabilitat

9 novembre 2017
Taller de Sensibilització: Drets en el Treball i Integració Social i Empleabilitat

L'Associació Salut i Família celebrarà el primer Taller destinat, principalment, a promoure l'ocupabilitat de les mares d'origen immigrant.

Festa Multicultural de les Famílies. Dissabte 23 de Desembre 2017

8 novembre 2017
Festa Multicultural de les Famílies. Dissabte 23 de desembre de 2017

El dissabte 23 de Desembre de 2017 l’Associació Salut i Família celebra la FESTA MULTICULTURAL DE LES FAMÍLIES. Si estàs interessada en assistir-hi contactar amb Griselda Paredes al mail gparedes@saludyfamilia.es o al telèfon 932682453.