Inici

Notícies

Feliç Dia de Sant Jordi

17 abril 2019
Feliç Dia de Sant Jordi

Seminari de reflexió i diàleg intercultural entre dones i homes de cultura magribina i dones i homes autòctons/nes

10 abril 2019

L'Associació Salut i Família organitza el seminari de reflexió intercultural dins el programa Evolucionant en Igualtat, aquest iniciativa afavorirà la llibertat de pensament i reflexió i enfortirà la voluntat de trobar reptes evolutius i instruments de canvi en els àmbits familiar, jurídic, educatiu, social i econòm

L'Associació Salut i Família, amfitriona de la reunió d'expertes sobre la conciliació familiar

10 abril 2019

L'Associació Salut i Família acollirà la reunió d'expertes sobre la conciliació de la vida familiar i laboral que organitza Coface, una organització d'incidència europea. La conciliació és un dels pilars de les polítiques europees de l'eix dels drets socials. Serà a Barcelona el dia 8 de maig.

L'Associació Salut i Família, amb la 'X' solidària #Renda2018

10 abril 2019

L'Associació Salut i Família convida a la ciutadania a marcar la X a la casella 'Activitats d'interès social en la Declaració de la Renda 2018' perquè es destini el 0,7% dels impostos a programes socials que desenvolupen les ONG.

L'Associació Salut i Família dóna suport a la Directiva Europea sobre conciliació familiar i laboral

8 abril 2019

L'Associació Salut i Família dóna suport en la seva condició de membre de COFACE a aquesta nova Directiva Europea sobre Conciliació de la Vida Familiar i Laboral que facilitarà avenços en el benestar de les famílies de tots els països de la U.E.