Inici

Notícies

SEGON ANIVERSARI DELS ATEMPTATS TERRORISTES A BARCELONA

16 agost 2019

En record i solidaritat amb les víctimes dels atemptats terroristes del 17 d'Agost de 2017 a Barcelona i Cambrils, l'Associació Salut i Família renova el seu compromís amb els valors democràtics i cosmopolites i continua atenent a milers de persones vulnerables de tots els orígens.”

Obrim per vacances

8 agost 2019

L'Associació Salut i Família manté oberta l'atenció durant el mes d'agost en els següents horaris:
De dilluns a dijous de 9h a 17 h
Divendres de 9h a 16:30h

Participació de l'Associació Salut i Família a les Festes de la Mercè

6 agost 2019

L'Associació Salut i Família, a través de la Xarxa dels Bancs del Temps  estaran presents a l'ASSOCIA'T de la plaça de Catalunya durant les Festes de La Mercè 2019, amb un tast de tallers.

La Sra. Maria Eugènia Andreu, entrevistada al Butlletí de l'Acord Ciutadà

1 agost 2019

La vocal de l'Associació Salut i Família, la Sra. Maria Eugènia Andreu ha estat entrevistada al Butlletí de l'Acord Ciutadà corresponent al mes d'agost amb motiu de la concessió de  Distintiu de l'Acord a la Xarxa solidària dels Bancs del Temps.

L'Associació Salut i Familia, a l'Observatori Català de la Família

24 juliol 2019

La Directora General de l'Associació Salut i Família ha participat com a vocal a la reunió del 22 de Juliol d'enguany de l'Observatori Català de la Família on s'ha presentat el Pla Integral de Suport a les Famílies 2018-2021, aprovat per Acord del Govern de la Generalitat de Catalunya.