Inici

Notícies

Jornada Maternidades Vulnerables en Madrid 2019

14 octubre 2019

La Asociación Salud y Familia programa la Jornada Maternidades Vulnerables en Madrid. Será en CaixaForum (Paseo del Prado, 36) el martes día 29 de octubre. Coorganizada por la Unión de Asociaciones Familiares (UNAF).

Jornada Formativa Bancos del Tiempo - Madrid 2019

14 octubre 2019

Esta formación está orientada a identificar potencialidades de inclusión y desarrollar elementos de mejora en la gestión diaria que favorezcan la participación y el intercambio entre personas de diferentes orígenes culturales y diversas edades, entre otros.

Entrevista a l'activista Morena Herrera, voluntària de l'Agrupació Ciutadana per la Despenalització de l'Avortament a la República del Salvador

9 octubre 2019

Morena Herrera ha estat entrevistada per la Dra. Elvira Méndez, amb motiu de l'absolució i alliberament de la jove Evelyn Hernández i quan ja es coneixia la decisió de la Fiscalia General de la República d'apel·lar contra de la decisió absolutòria.

L'Associació Salut i Família participarà en la VIII Fira d'economia solidària de Catalunya

4 octubre 2019

L'Associació Salut i Família participarà en la VIII Fira d'economia solidària que aquest any s'organitza sota el lema l'economia ha canviat. I tu, a què aspires?

L'ASSOCIACIÓ SALUT I FAMÍLIA dóna suport al Manifest del Dia Mundial de la Anticoncepció

25 setembre 2019

L'Associació Salut i Família s'adhereix al Manifest que publica la Fundació Espanyola de Contracepció amb ocasió de la presentació de l'Enquesta nacional sobre salut sexual i anticoncepció realitzada el passat mes de juliol entre joves espanyols.