Inici

Notícies

L'Associació Salut i Familia, al Consell Assessor per a la Reforma Horària

17 octubre 2018

L’Associació Salut i Família va  assistir a la reunió del Consell Assessor per a la Reforma Horària que va tenir lloc el dilluns dia 15; En aquesta reunió es va acordar el dictamen al que el Govern de la Generalitat ha donat suport per mantenir  l’horari d’hivern tot l’any degut a què afavoreix la salut de les perso

Jornada Maternitats Vulnerables - Barcelona

17 octubre 2018

L' Associació Salut i Família programa la Jornada Maternitats Vulnerables a Barcelona. Serà el divendres 9 de Novembre 2018 al Caixa Forum de barcelona

Jornada Maternidades Vulnerables-Madrid

9 octubre 2018

La Asociación Salud y Familia programa la Jornada Maternidades Vulnerables en Madrid. Será en CaixaForum (Paseo del Prado, 36) el martes día 30 de octubre. Coorganizada por la Unión de Asociaciones Familiares (UNAF).

Jornada Maternidades Vulnerables - Mérida

9 octubre 2018

La Asociación Salud y Familia programa la Jornada Maternidades Vulnerables en Mérida. Será en la sede de la Fundación Atenea, en la C/Dión Casio, 4 Mérida el viernes 26 de octubre, es una jornada coorganizada por Fundación Atenea.

Jornada formativa Bancos del Tiempo - Madrid

9 octubre 2018

Esta formación está orientada a identificar potencialidades de inclusión y desarrollar elementos de mejora en la gestión diaria que favorecen la participación y el intercambio entre persones de diferentes orígenes culturales y diversas edades, entre otros.