Inici

Notícies

Próximas jornadas en Sevilla

12 setembre 2017

El 19 y 20 de octubre se celebran en Sevilla la Jornada 'Maternidades Vulnerables' y el 'Taller Brújula: Orientación y Apoyo Integral para Mujeres y Familias Vulnerables', ambas en colaboración con la Fundación Atenea

Jornada Maternidades Vulnerables 7/XI

4 octubre 2017

La Asociación Salud y Familia conjuntamente con la Unión de asociaciones familiares (UNAF) organiza la jornada 'Maternidades Vulnerables' en el CaixaForum de Madrid, Paseo del Prado, 36.
Se tratarán los dilemas de la Maternidad ante la Mutilación Genital Femenina y una mesa y experiencias

Jornada 'Los códigos de familia en España y la diversidad cultural'

19 setembre 2017

Jornada 'Los códigos de familia en España y la diversidad cultural'

Dia internacional de l'Anticoncepció 2017

29 setembre 2017

El 29 de setembre és el Dia Internacional de l'Anticoncepció. Una jornada recolzada des dels seus inicis, l'any 2007, per una coalició de 10 organitzacions no governamentals internacionals i diferents societats científiques i mèdiques amb interessos en la salut sexual i reproductiva.

El Sr. Eduard Sagarra fa el laudatori al Sr. Galparsoro Garcia

19 setembre 2017

El vicepresident de l’Associació Salut i Família va ser l’escollit per fer el laudatori a l’Advocat Javier Galparsoro Garcia en l’acte de lliurament de la medalla del Mèrit al Servei de l'advocacia, pels seus mèrits en defensa dels drets fonamentals i drets de defensa dels immigrants, refugiats, asilats i polissons.