Junta directiva i equip humà

Junta Directiva

Presidenta: Sra. Assumpta Baig i Torras

Mestra. Divuit anys de treball a l'Administració local en temes educatius i de gènere. Ha estat Diputada al Parlament de Catalunya i Senadora en representació de Catalunya.

Vicepresident: Sr. Eduard Sagarra Trias

Doctor en Dret. Advocat. Professor de Dret Internacional de la Universitat de Barcelona i d'ESADE. Especialista en temes de Dret Internacional, Comunitari Nacionalitat Estrangeria, Asil i Dret Mercantil. Ha estat membre de la Junta del Col·legi d'Advocats de Barcelona. Soci Fundador de Roca & Junyent Advocats; President de l'Associació de les Nacions Unides a Espanya; President del Consell de redacció de MON JURÍDIC (Revista del Iltre. Col.legi d'Advocats de Barcelona) i Expresident del Consell Català del Moviment Europeu.

Secretària: Sra. Àngels Martínez de Castilla
Psicòloga. Servei d'Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva. CAP Drassanes. Ciutat Vella. Parc de Salut Mar de Barcelona.

Tresorera: 

 
Dra. Mercè Gascó Cano

Doctora en Medicina per la Universitat de Barcelona. Experta en Programes de Salut Reproductiva i Cooperació per al Desenvolupament. Consultora de l'OMS-Europa. Ha estat Presidenta de la Federació de Planificació Familiar d'Espanya. Actualment és Assessora Tècnica de la Divisió Internacional de John Snow, Inc.

Vocals:

Sra. Mª Eugènia Andreu Vendrell

Economista i experta en Administració Pública. Ha estat Vicepresidenta de la Federació de Dones per a la igualtat. Ha desenvolupat tasques directives en l’àmbit de la Sanitat, la Cooperació amb els Ajuntaments, la Vivenda, la Comunicació Corporativa i l’Avaluació a la Diputació de Barcelona.

Sr. Vicente Ortún Rubio

Degà i Professor titular de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials. Investigador, ex-director i fundador del Centre de Recerca en Economia i Salut (CRES) de la Universitat Pompeu Fabra.

Sr. Carles Campuzano i Canadés

Diputat d’ençà 1996 fins a l’actualitat al Congrés de Diputats. És llicenciat en Dret. Va treballar al Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya. Ha estat Secretari General i President de la Joventut Nacionalista. Ha estat Regidor de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Diputat al Parlament de Catalunya. És President de la Fundació Acsar.

 
Sr. Miquel Inglés Pedrero

És Perit Industrial per l'ETPI de l'UPC i Economista per la Universitat de Barcelona. Expert en: Formació Professional; d'Inserció Laboral de joves; Cooperació Tècnica Internacional; Avaluació de Projectes (Gestió del Cicle de Projecte).

Sra. Mercè Pigem Palmés

Diputada de la VII a la X legislatura al Congrés de Diputats. Llicenciada en dret per la UAB. Advocada Rotal. Tribunal de la Rota de Madrid. Llicenciada en Dret Canònic per UP Salamanca. Màster en Psiquiatria Forense (Hospital Clínic de Barcelona). Advocada en actiu, especialitzada en dret de la Família. Militant i membre del Consell Nacional de Convergència Democràtica de Catalunya. Ha estat Diputada de la Junta del Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona. Membre de la Societat Catalana d’Advocats, de l’Associació Espanyola d’Advocats de Família. Ha estat professora de l’Escola de Pràctica Jurídica del ICAB i del Màster de Dret de Família de la Universitat de Barcelona.

Sra. Anna Terrón Cusí

És Presidenta d'InStrategies i Representant Especial del Secretariat de la Unió pel Mediterrani. És Assessora Especial de la Comissària Europea d'Assumptes de l'Interior, Cecilia Malmström. Ha estat Secretària d'Estat d'Immigració i Emigració del Govern d'Espanya, i Secretària per la Unió Europea de la Generalitat de Catalunya i Delegada del Govern català davant la Unió Europea. Ha sigut membre del Comitè de les Regions. Durant dues legislatures, fou diputada al Parlament Europeu. És llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració.

Sra. Alba Lou Guillén

Llicenciada en Dret. Advocada no exercent. Ha estat vinculada al món associatiu  i del lleure com monitora i directora, és membre de la Junta Directiva del CIJ Mowgli i del Consell de Dones de la Ciutat de Cornellà de Llobregat. Treballadora en l'àmbit de la Sanitat Pública.

Sr. Fabian Mohedano Morales

Diputat al Parlament de Catalunya de Junts Pel Sí. Llicenciat en Ciències del Treball i Màster en MBA-Executive i en Mediació i Gestió de Conflictes en el Treball. Promotor de la Iniciativa per a la Reforma Horària. President de l'Associació Nacional Parlamentària Escolta de Catalunya.

Sra. Carmen de Rivera Pla

Diputada des de 2009 fins a l'actualitat al Parlament de Catalunya. Advocada en exercici especialitzada en dret laboral i seguretat social. Ha estat professora de la càtedra de Dret i Seguretat Social de l'Escola d'Empresarials de la Universitat de Barcelona. Ha esta membre de l'Executiva de Ciutadans fins 2015.

 

Directora General: Dra. Elvira Méndez Méndez

Metgessa especialista en medicina preventiva i salut pública. Ha estat Professora de Ciències Polítiques de la Universitat Pompeu Fabra, Barcelona. Ha estat adjunta a la gerència de l'Hospital del Mar de Barcelona. Ha estat Col·laboradora tècnica del Servei de Prevenció i Control del Càncer de l'Institut Català d'Oncologia i col·laboradora tècnica del Programa CRONICAT del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Ha estat Subdirectora de Programes i Promoció de la Salut del Ministerio de Sanidad y Consumo.

Equip Humà

Directora General: Elvira Méndez Méndez - emendez@saludyfamilia.es

Subdirectora General: Mireia Juan Rosell - mjuan@saludyfamilia.es

Coordinadors/es:

Carolina Herrera, Coordinadora de Programas - cherrera@saludyfamilia.es

Matilde Gómez Lázaro: Coordinadora Administrativa  mgomez@saludyfamilia.es

Rocío Cuevas Jara. Coordinadora Projecte Xarxa dels Bancs del Temps rcuevas@saludyfamilia.es

 

Especialistes en Medicina Preventiva:

Dra. Elvira Méndez

Dra. Montse Plana

 

Advocades:

Alícia Sánchez

Concha Par

Psicòlogues:

Anna Molina

Lola Cabrera

Treballadores Socials:

Sandra Martínez

Karen Abé

Sonia Notario

Mediadors/es interculturals:

Mohammad Bashir, mediador Paquistán

Azra Asim, mediadora Paquistán

Xiao Zhen, Lin mediadora China

Griselda Paredes, mediadora latina

Noshaba Rashid, mediadora hindú

Raushanara Begum, mediadora Paquistán

Sonia Lodh, mediadora Bangladesh

Banc del Temps Escolar: saludyfamila@saludyfamilia.es

Orientadora formativa i laboral:   saludyfamilia@saludyfamilia.es

Responsable de Comunicació: Àngels Gómez Ayala - comunicacio@saludyfamilia.es

Tel: 93.268.24.53 De dilluns a divendres de 9 a 14h i dimecres, que és de 14h a 19h

Administratives:

Purificación Caballero Muñoz

Eva Garrido Izquierdo

 

Voluntariat:

Carme Comes. Infermera. Grups de Suport i Orientació a Mares de tots els Orígens

Joan Ferrer. Advocat programa  'A resguard'

Dr. Manuel Honrado, Servei Consell de Planificació Familiar

Josefina Altés,  Projecte Bancs del Temps 

Claudia María  Franco Parra       Projecte Bancs del Temps

Maria Teresa Alonso de Medina Alberic Projecte Bancs del Temps