Notícies

L'Associació Salut i Família, a l'Assemblea General d'UNAF i a la Jornada d'intercanvi d'experiències

20 juny 2018

 

La Directora de l'Associació Salut i Família, la Dra. Elvira Méndez va participar en l'Assemblea General Ordinària 2018 de la Unió d'Associacions Familiars i en la Jornada d'Intercanvis i Experiències que es van celebrar el divendres 15 de juny.

L'Associació forma part de la Junta Directiva d'aquesta entitat

Fotografies d' Ángel Moreno 

Taller de sensibilització. Drets en la Vida de Família

20 juny 2018

L'Associació Salut i Família a través del seu programa 'Mares entre dues cultures' organitza el Taller de Sensibilització Drets en la vida de Família, on es tractarà les modalitats de reagrupació familiar, a càrrec de l'advocada la Sra. Concha Par López-Pinto i l'impacte psicosocial de la reagrupació Familiar, aquesta xerrada impartida per la Directora de l'Associació Salut i Família, la Dra. Elvira Méndez. 

L'Associació Salut i Família dóna suport al manifest del Dia Mundial de la Anticoncepció, que centra el focus en els adolescents

20 juny 2018

L'Associació Salut i Família s'adhereix als principis del Manifest que publica la Fundació Espanyola de Contracepció (FEC) corresponent al Dia Mundial de la Anticoncepció, que se celebrarà el proper 28 de setembre. La FEC, presidida pel Dr. José Ramón Serrano, ha centrat la seva comunicació en els adolescents.

Presentació Informe Projecte 'Temps retrobat' a la Biblioteca Francesca Bonnemaison

15 juny 2018

L'estudi TEMPS RETROBAT:Les Dones i la Reforma Horària del que són coautores les senyores Elvira Méndez i Cristina Sánchez - Miret va ser presentat el propassat 13 de juny al Centre Francesca Bonmaison. Es va comptar amb la presència i el suport de la Presidenta de l'Associació Salut i Família i de la Presidenta de l'Institut Català de les Dones. Aquest acte forma part dels debats celebrats durant la Setmana de la Reforma Horària i va reunir una audiència virtual de 5.763  persones.

L'Associació Salut i Família, a la Conferència Internacional de la Xarxa Internacional d'Hospitals i Serveis Promotors de la Salut

14 juny 2018

La Directora General de l’Associació Salut i Família, la Doctora Elvira Méndez va asistir a la Conferència Internacional de la Xarxa Internacional d'Hospitals i Serveis Promotors de la Salut. Una Conferència Internacional anual sobre hospitals i serveis de salut promotors de la salut (HPH).