Notícies

Dia dels Drets Humans

2 desembre 2019

L'Associació Salut i Família commemora el Dia Internacional dels Drets Humans. En aquest dia, fixat el 10 de desembre es celebra la necessitat de garantir en tots els països els Drets Humans com un fonament irrenunciable de el respecte bàsic a les llibertats de les persones, un aval per a la conviviencia democràtica i la base jurídica dels Estats de dret.

La Dra. Elvira Méndez, nova presidenta del Consell Assessor per a la Reforma Horària

29 novembre 2019

La Directora General de l'Associació Salut i Família, la Dra. Elvira Méndez ha estat nomenada nova presidenta del Consell Assessor per a la Reforma Horària per part del Consell executiu del Govern de la Generalitat.

11/XII Jornada Maternitats Vulnerables a València

26 novembre 2019

L'Associació Salut i Família organitza la Jornada Maternitats Vulnerables a València, serà el dimecres 11 de desembre de 16h a 19:30h al Col·legi Major Rector Preset, juntament amb la Federació d'Associacions de Mares Solteres (fams). Comptarà amb la conferència inaugural a càrrec de la Dra.

17/XII Jornada Brúixola: Orientació i suport jurídic i psicosocial per a famílies vulnerables

25 novembre 2019

L'Associació Salut i Família organitza la Jornada Brúixola: Orientació i suport jurídic i psicosocial per a famílies vulnerables i amb risc d'exclusió social. Amb les aportacions de la Sra. Lidia Santos, advocada experta en Dret Internacional Privat i les experiències i lliçons jurídiques i psicosocials; amb les aportacions de la Sra. Concha Par, advocada experta en immigració de l'Associació Salut i Família i la Sra. Rosalia Caballero, psicòloga de l'Associació Salut i Família. 

14/XII Festa Multicultural de les Famílies

14 novembre 2019

L'Associació Salut i Família organitza la festa multicultural de les famílies, que aquest any serà a l'Espai Jove La Fontana (C / Gran de Gràcia 190-192) on les famílies podran passar un bon matí de dissabte de 10h a 14h

És una trobada festiva amb l'objectiu de demostrar la pràctica dels valors que impulsa l'Associació, el de la multiculturalitat, el de el respecte i el de reforç dues de les xarxes socials més importants, el de la família i el del veïnatge.