Notícies

Participación el el curso de verano 'Políticas públicas ante la diversidad familiar y la igualdad: perspectivas y desafíos

26 maig 2017

La Directora de la Asociación  Salud y Família, la Dra. Elvira Méndez participa en el curso de verano 'Políticas públicas ante la diversidad familiar y la igualdad: perspectivas y desafíos. Mª Ángeles Durán, Catedrática de Sociología, profesora e investigadora del CSIC presentó la ponencia inaugural que fue extraordinaria. Describió los principales retos y necesidades de atención tanto de niños como de personas mayores en los próximo años.

Taller de sensibilització. Drets en la vida de Família

1 juny 2017

L'Associació Salut i Família a través del seu programa 'Mares entre dues cultures' organitza el Taller de Sensibilització Drets en la vida de Família, on es tractarà les modalitats de reagrupació familiar, a càrrec de l'advocada la Sra. Concha Par López-Pinto i l'impacte psicosocial de la reagrupació Familiar, aquesta xerrada impartida per la Directora de l'Associació Salut i Família, la Dra. Elvira Méndez. 

Taller Formatiu Finestres de la Ment

19 juny 2017

'Associació Salut i Família organitza el Primer Taller Formatiu del Projecte FINESTRES DE LA MENT, en el que es tractaran els temes de la Millora de les conductes professionals en l'atenció de salut general a les persones amb trastorn mental, a càrrec del Dr. Luis Miguel Martín. Director de la Línia Primària i Programes Especials de l'Institut de Neuropsiquiatria i Adiccions de l'Hospital del Mar; compta també el programa amb el testimoni de la Sra.Àngels Bardají.

Assistència a la Jornada dels Bancs del Temps a Còrdova

19 juny 2017

La Xarxa del Banc del Temps de l'Associació Salut i Família participarà a la I Jornada dels Bancs del Temps de Còrdova, que serà el dissabte 24 de juny. La coordinadora de la Xarxa, la Sra. Rocio Cuevas, impartirà la xerrada 'Els Bancs del Temps a Espanya. Presentació de l'estudi sobre els bancs del temps a Espanya. Situació Actual i perspectives' 

Sortida dels Bancs del Temps a CosmoCaixa

19 juny 2017

La xarxa del Banc del Temps organitza una sortida a CosmoCaixa de Barcelona. Es tracta d'una visita comentada a l'activitat permanent 'El Bosc Inundat', un recorregut per una rèplica de la selva tropical.El recorregut ha estat pensat perquè el visitant pugui observar la selva des de tots els punts de vista possibles: sota terra, sota l'aigua, arran d'aigua, a terra ferma i des de dalt. Un privilegi que ni a la mateixa selva és possible.